Konferencija za softverske inženjere, tehnološke biznise, digitalne umetnike i vizionare koja promoviše globalnu ekspertizu u Beogradu.

Projekat koji je nastao iz JavaSpejs sa ciljem da kroz organizovanje događaja edukativnog karaktera, želimo da podstaknemo neformalnu edukaciju iz oblasti IT-a. Time pružamo mladima prostor za dalje usavršavanje i upoznavanje sa poslovnim svetom.

U godini 2020, prisutna nepouzdanost putovanja i otvorenih granica su nas ohrabrile da se okrenemo ka sebi i potrudimo da pokažemo jedni drugima vrednost koju stvaramo unutar granica Srbije. Ovo posebno izdanje konferencije Hipkon je pokrenuto sa ciljem predstavljanja dostignuća i znanje domaće tehnološke i naučne scene.

Promocija preduzetničkih inicijativa u formi petominutnog prezentovanja ideje pred publikom koja je uvek raspoložena da sazna više, uz kafu i @domaće kiflice.

Inicijativa za unapređenje postojećih skupova otvorenih podataka Republike Srbije i uspostavljanje platforme za lakšu objavu novih skupova.

Voxxed Days Belgrade

Bili smo organizatori tri izdanja Voxxed Days Belgrade konferencije koja se dešavala od 2015. do 2017. godine. Kao nosioci Devoxx licence smo pokrenuli serijal ovih konferencija u našem regionu.

Unconference

Događaj čiju temu određuju sami učesnici. Kako samo ime kaže, organizuje se dan pred Heapcon konferenciju.

Sedmi Čas

Sedmi čas, nekada GeekNight, bavi se rešavanjem tehnoloških problema korišćenjem modernih tehnologija. Ima za cilj razmenu znanja u vezi sa tehnološkim temama, ali i programerskim  i marketinškim (tehnologije, alati, prakse), kao i iz oblasti product/project management-a.