Naši projekti

 • Heapcon

  Internacionalna konferencija održana u Beogradu, Srbiji, koja iz godine u godinu okuplja kako svetske tako i lokalne eksperte tech industrije, vodeće IT kompanije iz regiona i stotine softverskih inženjera. Uživajte u dva puna dana kvalitetnih predavanja, expo zoni ispunjenoj sjajnim ljudima i raznim nagradnim igrama.

  Saznaj više
  Heapcon
 • Hipkon Lajt

  Ovo jednodnevno izdanje konferencije Heapcon je pokrenuto 2020. sa ciljem predstavljanja dostignuća i znanje domaće tehnološke i naučne scene. Nepouzdanost putovanja i otvorenih granica u godini 2020 su nas ohrabrile da se okrenemo ka sebi i potrudimo da pokažemo jedni drugima vrednost koju stvaramo unutar granica Srbije.

  Saznaj više
  Hipkon Lajt
 • Heapspace Meetups

  Heapspace Meetups jednom mesečno okuplja radoznale ljubitelje tehnologije iz različitih oblasti IT-a. Kroz organizovanje događaja edukativnog karaktera, želimo da podstaknemo neformalnu edukaciju iz ovih oblasti i time pružamo zajednici prostor za dalje umrežavanje i učenje.

  Saznaj više
  Heapspace Meetups
 • Tehnološki doručak

  Jutarnji networking koji za cilj ima promociju preduzetničkih inicijativa u formi petominutnog prezentovanja ideje pred publikom koja je uvek raspoložena da sazna više, uz kafu i @domaće kiflice.

  Saznaj više
  Tehnološki doručak

ARHIVIRANI PROJEKTI

 • Sedmi Čas

  Sedmi čas, nekada GeekNight, bavi se rešavanjem tehnoloških problema korišćenjem modernih tehnologija. Ima za cilj razmenu znanja u vezi sa tehnološkim temama, ali i programerskim  i marketinškim (tehnologije, alati, prakse), kao i iz oblasti product/project management-a.

  Saznaj više
 • Unconference

  Događaj čiju temu određuju sami učesnici. Kako samo ime kaže, organizuje se dan pred Heapcon konferenciju.

  Saznaj više
 • Voxxed Days Belgrade

  Bili smo organizatori tri izdanja Voxxed Days Belgrade konferencije koja se dešavala od 2015. do 2017. godine. Kao nosioci Devoxx licence smo pokrenuli serijal ovih konferencija u našem regionu.

  Saznaj više
 • Open Data

  Inicijativa za unapređenje postojećih skupova otvorenih podataka Republike Srbije i uspostavljanje platforme za lakšu objavu novih skupova.

  Saznaj više
This site is registered on wpml.org as a development site.