Partneri

Kroz saradnju sa kompanijama omogućavamo povezivanje privatnog i civilnog sektora u tehnologiji.

CyberAvocado
Hooloovoo
SpiceFactory
Zühlke


CyberAvocado

www.cyberavocado.rs

CyberAvocado je mali tim advokata posvećen pružanju specifičnih pravnih usluga kompanijama, preduzetnicima, startapima i NGO sektoru.

Svojevrsna pravna ekspertiza i sofisticirano znanje o tome kako IT, medijske i ostale kreativne industrije funckionišu, omogućava nas da razumemo proizvode naših klijenata i ponudimo efektivna pravna rešenja u oblasti IT i korporativnog prava, prava intelektualne svojine, zaštite podataka o ličnosti, medijskog i prava konkurencije.

Negujemo prijateljsku i otvorenu komunikaciju sa našim klijentima, nudeći im ne samo pravno, nego i komercijalno savetovanje.

CyberAvocado je ponosan što postaje partner Heapspace-u, jer pripadamo istoj zajednici i želimo da zajedno doprinesemo daljem razvoju i promociji IT i tehnološkom preduzetništvu u Srbiji.

Hooloovoo

hooloovoo.rs

HOOLOOVOO su dobri ljudi i matori programeri i svi mislimo da Beograd mora da ima veliku IT konferenciju. Otud saradnja, poverenje i podrška. Negde mislimo da je Heapcon jednako važan za Srbiju koliko Exit.

SpiceFactory

spicefactory.co

SpiceFactory je konsultantska kompanija koja pomaže drugim kompanijama u kreiranju tehnoloških inovacija kroz svoj jedinstveni proces definisanja biznis ideje, validacije tržišta i razvoja proizvoda.

Heapspace je prepoznat kao jedna od retkih organizacija koja se posvetila unapređenju tehnološke svesti, deljenja, edukacije i povezivanja u našem regionu. Ove aktivnosti vidimo kao podstičuće za lokalne talente i stimulans kompanijama da rade na stvaranju lokalne intelektualne svojine. Zadovoljstvo nam je da sarađujemo sa ovakvom organizacijom.

Zühlke

zuehlke.com

Podržavanjem Heapspace-a želimo da podstaknemo zajednicu i ideje koje iz nje proističu – kao što to radimo i u svakodnevnim aktivnostima sa našim klijentima.

Verujemo da postojeće i buduće akitvnosti ove zajednice mogu da unaprede i obogate naše IT tržište.

Drago nam je da imamo priliku da doprinesemo i budemo deo ovog rasta.

Heapspace radi uz pomoć: