Enjoying

enjoying.rs

enjoy.ing je softverska IT kompanija koja neguje “young culture“ i aktivno podržava širenje znanja i dobrog raspoloženja. Primena, deljenje i usvajanje znanja, razvoj sopstvenih ideja i veština naših kolega su neke od stvari kojima takođe pridajemo pažnju. Naše kolege smatramo našim najvećim kvalitetom.

A to prepoznajemo i u Heapspace-u. Mlade, ambiciozne ljude koji rade punim srcem i šire svoja interesovanja. Sa željom da nastave svoj put i koračaju napred, od nas imaju bezrezervnu podršku.

Hooloovoo

hooloovoo.rs

HOOLOOVOO su dobri ljudi i matori programeri i svi mislimo da Beograd mora da ima veliku IT konferenciju. Otud saradnja, poverenje i podrška. Negde mislimo da je Heapcon jednako važan za Srbiju koliko Exit.

Komshe Publishing

komshe.com

Merkle

merkleinc.ch

Mi digitalizujemo svet i činimo tim profesionalaca koji vredno radi na svakom projektu bez straha od nepoznatog. Volimo svoj integritet. Iskrenost i transparentnost su naše osnovne vrednosti. Pažljivo slušamo i razmišljamo unapred. Baš kao i Heapspace ekipa.

Dream. Do. Deliver. Heapspace x Merkle

Production Pool

productionpool.rs

SpiceFactory

spicefactory.co

SpiceFactory je konsultantska kompanija koja pomaže drugim kompanijama u kreiranju tehnoloških inovacija kroz svoj jedinstveni proces definisanja biznis ideje, validacije tržišta i razvoja proizvoda.

Heapspace je prepoznat kao jedna od retkih organizacija koja se posvetila unapređenju tehnološke svesti, deljenja, edukacije i povezivanja u našem regionu. Ove aktivnosti vidimo kao podstičuće za lokalne talente i stimulans kompanijama da rade na stvaranju lokalne intelektualne svojine. Zadovoljstvo nam je da sarađujemo sa ovakvom organizacijom.

Zühlke

zuehlke.com

Podržavanjem Heapspace-a želimo da podstaknemo zajednicu i ideje koje iz nje proističu – kao što to radimo i u svakodnevnim aktivnostima sa našim klijentima.

Verujemo da postojeće i buduće akitvnosti ove zajednice mogu da unaprede i obogate naše IT tržište.

Drago nam je da imamo priliku da doprinesemo i budemo deo ovog rasta.

Wolt

wolt.com

Wolt je servis koji pomaže ljudima da otkriju sjajnu hranu u svom gradu 💙 Aplikacija je osnovana 2015. godine u Finskoj i u vrlo kratkom periodu postala je najbolje ocenjena platforma za poručivanje hrane na Google play i Apple prodavnicama. Wolt danas posluje u preko 80 gradova u 23 zemlje, sa više od 15,000 restorana i 25,000 partnera kurira.