Heapcon 2023: Vodeća u regionu tehnološka konferencija najavljuje svoj povratak

1 min read

Heapcon, internacionalna konferencija koja se duži niz godina smatra za jednu od vodećih u regionu, održaće se 2. i 3. novembra 2023. godine u Madlenijanumu u Beogradu, Srbija. S obzirom na očekivani dolazak preko 700 učesnika, Heapcon je idealno mesto za softverske inženjere i tehnološke kompanije, koje žele da uče i povežu se sa najsjajnijim umovima u industriji.

Blind Bird ulaznice za Heapcon 2023 su sada dostupne za kupovinu na zvaničnom sajtu konferencije. Ove ulaznice su ograničene po količini i pružaju rani pristup konferenciji uz popust od 40%. Učesnici koji kupe Blind Bird ulaznice imaće priliku da uživaju u dva puna dana interaktivnih razgovora, zabavnoj konferencijskoj opremi i prilici da se povežu sa kolegama stručnjacima i podele svoja iskustva.

Dalje, Heapcon 2023 objavio je CFP (Call For Papers), tražeći kvalitetne govornike, paneliste i stručnjake iz celog sveta. Važno je napomenuti da su dobrodošli kako međunarodni tako i lokalni govornici. Organizatori traže predavanja koja istražuju najnovije trendove i tehnologije u industriji, kao i uvide i razmišljanja industrijskih lidera stečena dugogodišnjim radom u tech-u.

Heapcon 2023 organizuje Heapspace, organizacija koja je poznata po organizovanju vrhunskih tehnoloških konferencija u Srbiji. Heapspace se tokom godina dokazao kao organizacija koja konsistentno pravi događaje koji okupljaju najbolje umove u industriji.

Da biste ostali informisani o svemu vezanom za Heapcon, posetite zvanični sajt konferencije i njene društvene mreže (Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn).

Podelite na platformi po izboru!

Ostalo:

Zašto je mala-velika konferencija bolja od veliko-velike?

Zašto je mala-velika konferencija bolja od veliko-velike?

Konferencije su ključna mesta za učenje, razmenu znanja i umrežavanje. I do…

Pročitaj
Heapcon 2023 oktriva prvi set govornika

Heapcon 2023 oktriva prvi set govornika

Heapcon, internacionalna konferencija koja se već duže vreme smatra jednom…

Pročitaj
Bliži se Heapcon 2022 – agenda, online karte i ostale novosti

Bliži se Heapcon 2022 – agenda, online karte i ostale novosti

Bio je početak februara 2020. godine, i to veoma topao početak, a to znam p…

Pročitaj
Zašto Heapcon?

Zašto Heapcon?

Tehnološki agnostična i kvalitetna – takvu konferenciju zaslužujemo.

Pročitaj
Pročitaj sve