Heapcon 2023 oktriva prvi set govornika

1 min read

Heapcon, internacionalna konferencija koja se već duže vreme smatra jednom od vodećih u regionu, održaće se 2. i 3. novembra 2023. godine u Madlenianumu u Beogradu, Srbiji. Očekuje se dolazak preko 700 učesnika, što Heapcon čini idealnim mestom za softverske inženjere i tehnološke kompanije koje žele da uče i povežu se sa najsjajnijim umovima u industriji.

Blind Bird karte su rasprodate, ali ne brinite! Early Bird karte su sada dostupne na zvaničnom sajtu konferencije sa popustom od 20%. Ove ulaznice pružaju rani pristup konferenciji i priliku da uživate  dva puna dana u sjajnim predavanjima, expo zoni ispunjenoj sjajnim ljudima iz industrije i raznim nagradnim igrama i mogućnosti da se povežete sa stručnjacima i podelite svoja iskustva.

Heapcon 2023 sa ponosom objavljuje prvi set govornika za ovogodišnju konferenciju. Neki od tih sjajnih govornika su Sendil Kumar Nellaiyapen iz Uber-a, Mihailo Joksimovic iz Microsoft-a, Sven Peters iz Atlassian-a, i Álvaro Sánchez-Mariscal iz Oracle-a. Pogledajte celu listu na Heapcon stranici govornika!

Kao i svake godine, lansiran je novi Heapcon branding, koji možete videti kako na sajtu, tako na svim njihovim mrežama. Heapcon tim se potrudio da stvori svež i dinamičan izgled konferencije koji odražava energiju i inovativnost njenih govornika i posetilaca.

Heapcon 2023 organizuje Heapspace, organizacija koja je poznata po organizovanju tehnoloških konferencija visokog kvaliteta u Srbiji. Heapspace se tokom godina dokazao kao organizacija koja konsistentno pravi događaje koji privlače vodeće stručnjake iz industrije.

Da biste ostali informisani o svemu vezanom za Heapcon, posetite zvanični sajt konferencije i njene društvene mreže (FacebookInstagramTwitter i LinkedIn).

This site is registered on wpml.org as a development site.