Održan Tehnološki doručak #52 – Preduzetništvo nije lako ali je lepo

1 min read

Nakon dva odlaganja, u sredu 16. decembra od 8.30h konačno je održan 52. Tehnološki doručak na kom su gostovali Nikolina Božanović (HR kutak), Bogdan Ćirić (Nanobile), Slavoljub Atanasovski (Bruđis) i Konstantin Vuk Savićević (Tino Space).

Moderatori događaja bili su Iva Jovanović i Dušan Marković. 

Ukoliko ste se uspavali ili niste mogli da pratite događaj zbog drugih obaveza, možete ga odgledati na Heapspace YouTube kanalu ili na Facebook stranici Tehnološki doručak.

Nakon predavanja govornika usledio je blok pitanja a evo šta smo sve saznali: 

Konstantin Vuk ispričao je tok razvoja njegovog startapa Tino Space kao i šta je potrebno da uradite pre nego što se vi odlučite za takav korak. Od Nikoline smo saznali kako je nastao HR kutak i na kojim projektima sve rade, a na molbu publike dala je i neke savete za intervju za posao. Potom je usledio Slavoljub koji je detaljno objasnio ko je Bruđis, zašto baš to ime i kako izgleda kada tim od 12 drugara vodi ovu preduzetničku ideju, a događaj je zatvorio Bogdan sa svojom pričom o Nanobil startapu koji vozačima olakšava potragu za slobodnim parking mestom. Zamalo da nas obeshrabri svojim iskustvom razvoja hardvarskog startapa u Srbiji ali je na kraju događaja otkrio i njegovu lepšu stranu, kao i koju knjigu uvek preporučuje mladim preduzetnicima. 

Toliko o 52. izdanju Tehnološkog doručka. Mi odosmo na pauzu i javljamo se na fejsu sa svežim informacijama o sledećem događaju.

p.s. Ako želite da budete predavači možete se prijaviti putem ovog linka.

This site is registered on wpml.org as a development site.