Celsius organizuje prvi NFT hakaton za umetnike i developere

2 min read

Heapspace-ov partner kompanija Celsius, vodeća svetska platforma za pozajmice i zaradu na kriptovalutama najavljuje da će organizovati svoj prvi hakaton u Beogradu 5. i 6. Marta 2022. godine. 

Izazov prvog hakatona, zvanično nazvanog Celsius NFT Hackathon, biće istraživanje primene NFT-eva u Celsius-ovim fintech i DeFi proizvodima. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa ponudom proizvoda koje nudi Celsius, kao i sa NFT-evima i tehnologijom iza njih. Nakon toga će raditi na rešavanju izazova u trajanju od 24 sata, pri čemu će pokušati da primene novu tehnologiju na postojeće Celsius-ove proizvode. Svi umetnici, bez obzira na tehnološko znanje i iskustvo (likovni umetnici, grafički dizajneri, 3D dizajneri itd.), ali i softverski inženjeri, pozivaju se da se prijave i učestvuju u istraživanju načina na koje će NFT tehnologija oblikovati budućnost fintech-a. 

Nagradni fond za prva tri tima sa najboljim idejama je $5,000 – prvo mesto $2.500, drugo mesto $1.500, treće mesto $1.000 

“Još od osnivanja, misija Celsius-a je promovisanje inovacija u oblasti kripta, DeFi, CeFi i decentralizovanih tehnologija. Nastanak NFT-eva za nas predstavlja novu oblast istraživanja, čiji pun potencijal tek treba da zagrebemo po površini. Izuzetno smo uzbuđeni što ćemo imati priliku da istražujemo nove ideje sa našom zajednicom na ovom događaju”, rekao je Nuke Goldstein, suosnivač i CTO Celsius-a. 

Hakaton će se održati 5. i 6. marta 2022. u Impact Hub Belgrade. Umetnici, developeri i NFT entuzijasti se mogu prijaviti do 3. marta 2022. kao tim (do 6 članova) ili individualno putem ove forme. 

Celsius obezbeđuje prinos na 46 različitih oblika digitalne imovine – uključujući Bitcoin, Ethereum i stablecoin-e, vršeći isplate na nedeljnom nivou. Platforma obezbeđuje stope prinosa koje su vodeće u industriji kripto ulaganja, generišući prinos kroz pozajmice institucijama, menjačnicama i pojedincima. Takođe, Celsius svojim partnerima omogućava usluge vrhunskog nivoa u oblasti stejkovanja, DeFi-a i mining-a. 

O Celsius-u 

Celsius pomaže više od million korisnika širom sveta da pronađu put do finansijske nezavisnosti kroz usluge prinosa složenim ukamaćivanjem i instant jeftinih pozajmica kojima se može pristupiti kroz veb ili mobilnu aplikaciju. Izgrađena na verovanju da finansijske usluge treba da služe samo najboljem interesu korisnika i zajednice, Celsius je platforma bez provizija zasnovana na blokčejnu čijim članovima je obezbeđen pristup pažljivo odabranim finansijskim uslugama koje nisu dostupne kroz tradicionalne finansijske institucije. Za više informacija, posetite www.celsius.network.

Podelite na platformi po izboru!

Ostalo:

Prva domaća kompanija sa prestižnim priznanjem – MOZZART dobitnik „TOP EMPLOYER” certifikata

Prva domaća kompanija sa prestižnim priznanjem – MOZZART dobitnik „TOP EMPLOYER” certifikata

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću proglašen za top poslodavca…

Pročitaj
Šta je to što radi Bosch IT u Srbiji?

Šta je to što radi Bosch IT u Srbiji?

O autoru Naša priča počinje varnicom – varnicom prvog uređaja sa magnetnim…

Pročitaj
United Cloud širi regionalno prisustvo dupliranjem beogradskih resursa

United Cloud širi regionalno prisustvo dupliranjem beogradskih resursa

United Cloud, jedan od vodećih tehnoloških centara sa timom od 320 ljudi u…

Pročitaj
Telesign je ponosni član Mreže poslodavaca za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Telesign je ponosni član Mreže poslodavaca za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Autor teksta: People Team   Telesign je ponosna članica mreže Foruma m…

Pročitaj
Pročitaj sve