Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

Heapspace Meetup #18 – AI u razvoju video igara

april 25 @ 7:00 pm - 9:30 pm

Generativni AI je popularna oblast ovih dana, pa smo se tako i mi u Ingenious-u zainteresovali kako najbolje ovu tehnologiju možemo da upotrebimo u razvoju video igara. Na ovom predavanju ćemo pričati o delu našeg istraživanja – konkretno o Stable Diffusion-u, najpopularnijem open source algoritmu za generisanje slika. U prvom delu predavanja će Danko objasniti osnovne koncepte i neke od tehničkih detalja vezanih za sam algoritam, dok će u drugom delu Ana pokazati kako se Stable Diffusion koristi u praksi, kao i neke primere game arta generisanog pomoću ove tehnologije.

BIOGRAFIJE
Danko Rančić je full-stack developer i glavno i odgovorno lice za game development u Ingenious Studios (sastavni deo kompanije Ingsoftware). Iako mu strast leži u video igrama, Danko voli i da se bavi novim tehnologijama i uvek lovi prilike da raščivija neku novu paradigmu ili framework.
Ana Branković je 2D artist i grafički dizajner u Ingenious Studios. Pored tradicionalne umetnosti interesuju je nove pojave koje kombinuju tehnologiju i umetnost, kao i sve ostale inovacije koje mogu zamene stare standarde u pravljenju video igara.

——————–

Pripremite se da se povežete sa sličnim pojedincima, delite ideje i proširite svoju mrežu bez obzira da li ste zaljubljenik u tehnologiju, preduzetnik ili jednostavno radoznali. Dođite i budite deo žive zajednice inovatora.
Broj mesta je ograničen! Rezerviši svoje mesto ovde!
Vidimo se!

——-

Heapspace Meetups okuplja radoznale ljubitelje tehnologije iz različitih oblasti IT-a. Kroz organizovanje događaja edukativnog karaktera, želimo da podstaknemo neformalnu edukaciju iz ovih oblasti i time pružamo zajednici prostor za dalje umrežavanje i učenje.
https://heapspace.rs/

Detalji

Date:
april 25
Time:
7:00 pm - 9:30 pm
Website:
https://forms.gle/jepZsnVhtwzCcACw5

Mesto održavanja

Ingsoftware
Strahinjića Bana bb
Niš,
+ Google Map