Heapcon 2019

22.mart 2019. / dimitrije  / 2min

Heapcon konferencija dolazi kao prirodni nastavak težnje da se na jednom događaju prikaže ekspertiza u polju informacionih tehnologija i preduzetništva. Rezervišite 3. & 4. oktobar za novo izdanje konferencije - ovaj put u novom prostoru :)

Iako je radimo sami, razmišljamo o konferenciji kao o zajedničkom projektu, svih nas koji delimo istu viziju. Svi smo tu ne samo da delimo znanje, već i da pospešujemo svakodnevicu. Tehnologija nam omogućava da to radimo na lakši, dostupniji način. Uzevši sve to u obzir, svake godine iznova imamo izazov, ali i obavezu, da sadržajem konferencije načinimo korak dalje; te da naš grad, naša zemlja, a na kraju krajeva, i ceo region, ima jedinstvenu konferenciju koja je nezavisna i na čijem sadržaju rade članovi komiteta koji dolaze iz regiona. Zato se trudimo i da uključimo raznovrsne sadržaje, druge zajednice, umetnike; sigurno se sećate Lego štanda, neobičnih svetlosnih tuba, crteža Boba Živkovića i hrabrog dizajna Nemanje Jehličke

Heapcon nije obična konferencija. Svako sponzorstvo, partnerstvo; svaka prijava, volonter ili čak samo razmena ideja formiraju naš put i otvaraju nam mogućnosti da nastavimo da činimo lepe stvari. Ne samo kroz konferenciju, nego celokupnim radom naše organizacije.

Oglašen je i javni poziv za predavače – ​call for papers​, na koji se svi zainteresovani mogu prijaviti sa predlozima za predavanja ili radionice. Našli smo mogućnost da upakujemo naše prošlogodišnje izdanje u kratak video, koji ujedno govori i o nama i, nadam se, prenosi lep osećaj sa prošle konferencije:

  • Podeli: