Uključi se!

Otvorena zajednica za otvorene ljude

Pospešivanje stvarnosti. Rad sa mladima. Velike konferencije. Deljenje iskustava. Obučavanje drugih. Upoznavanje novih ljudi. Neprestano učenje i napredovanje. Ostvarivanje. I, naravno, zabava.

Kako se uključiti?

Pravo pitanje je: šta tebe najviše motiviše? Kako želiš da promeniš svet? Šta je tvoj pogon? Pronađi svoje odgovore.

Sledeće pitanje je: Koliko želiš da se posvetiš? Da razjasnimo na početku: rad u organizaciji nije nimalo lak. Zahteva žrtvovanje, posvećenost i vreme. Vidi koliko možeš sebe da odvojiš. Sve to moraš da imaš posloženo pre nego što nam se javiš.

Na kraju, pronađi se u profilima/rolama koji nam trebaju. Nešto niže na strani ćeš naći opise koji nam trebaju. Odaberi jednu ili više koju možeš da preuzmeš. I u čemu bi se najviše zabavaljao!

Dva-Tri koraka do HeapSpace

Prvi korak je najteži:) Pronađi se i javi se. Onda možemo zajedno da krenemo dalje. Nećeš biti sam, tu smo da pomognemo; ali ćeš već imati dosta toga da sam osmišljavaš i uobličavaš. Cilj ovog koraka je da razumeš kako i šta radimo, ali da i sam/a razumeš kako najbolje de deluješ kroz zajednicu.

Drugi korak nije obavezan: "praksa". Nakon uključenja, možemo ti pružiti zvaničnu praksu - ukoliko ti je ona potrebna. Trajanje i format određuješ sam.

Treći korak - unutra si :)